Botanoo tények 2015

Botanoo tények 2015 - Botanoo IgazságMár 5. éve a piacon a Botanoo mozgalom által elindított karbonsemlegesítési programok. Több eszköz segíti a vállalkozásokat a felelős gondolkodásról a klímaváltozással kapcsolatban. Nagyon sok cég, weboldal tulajdonos döntött a karbonsemlegesítés mellett, és a legtöbben olyan jól képviseli ezt a fajta gondolkodásmódot, hogy aktív referenciák is lettek.

Rendezvényszervezők, szállodák, éttermek, gyártócégek, marketingesek, alapítványok és még sokan mások döntöttek a “gondolkozz felelősen, legyél karbonsemleges” mozgalomhoz és a saját karbonlábnyomukat csökkentik vagy kiegyenlítik 100%-ban karbonkreditekkel.

Nagyon jó látni, hogy a tagságból egyre többen csatlakoznak az ÉLŐ BOLYGÓ mozgalomhoz és szólítják fel a kormányokat a világ vezetőit, hogy:

Haladéktalanul cselekedjenek az éghajlatváltozást okozó környezetszennyezés ellen!

Emeld fel Te is a hangod a klíma védelmével kapcsolatban!

4 hozzászólás a “Botanoo tények 2015” -hoz.

 1. Szűcs Viktor Says:

  Mi az összefüggés az Ausante és a Botanoo között?

 2. admin Says:

  Kedves Viktor!
  A Botanoo piacra lépését követően, több cég kezdett karbonkreditekkel foglalkozni. Az Ausante jogilag teljesen elkülönült a Botanootól, sőt a Botanoo az üzleti modelljével el is határolódott a többitől.

 3. Szedő György Says:

  Tisztelt Botanoo,
  http://www.ecome2.com/wp-login.php?redirect_to=/my-account/ a honlapon nem tudok belépni a felületre. Van ennek valami oka?
  Üdv. Szedő György

 4. admin Says:

  Kedves György!

  Időközben az ecome2.com rendszer működése fel lett függesztve és helyette az – érvényes debitkóddal rendelkező tagok – egy másik nyilvántartást használnak. Úgy gondolom, hogy sikerült a helyzetet tisztáznunk és sok sikert kívánok a továbbiakhoz.

Hozzászólás

This entry was posted on szombat, május 23rd, 2015 at 18:37 and is filed under General. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.