Botanoo tények 2015

Botanoo tények 2015 - Botanoo IgazságMár 5. éve a piacon a Botanoo mozgalom által elindított karbon semlegesítési programok. Több eszköz segíti a vállalkozásokat a felelős gondolkodásról a klímaváltozással kapcsolatban. Nagyon sok vállalkozás, weboldal tulajdonos döntött a karbon semlegesítés mellett, és a legtöbben olyan jól képviseli ezt a fajta gondolkodásmódot, hogy aktív referenciák is lettek.

Rendezvényszervezők, szállodák, éttermek, gyártócégek, marketingesek, alapítványok és még sokan mások döntöttek a „gondolkozz felelősen, legyél karbon semleges” mozgalomhoz és offsetálnak is karbon kreditekkel.

Nagyon jó látni, hogy a tagságból egyre többen csatlakoznak az ÉLŐ BOLYGÓ mozgalomhoz és szólítják fel a kormányokat a világ vezetőit, hogy:

Haladéktalanul cselekedjenek az éghajlatváltozást okozó környezetszennyezés ellen!

Emeld fel Te is a hangod a klíma védelmével kapcsolatban!

2 hozzászólás a “Botanoo tények 2015” -hoz.

  1. Szűcs Viktor Says:

    Mi az összefüggés az Ausante és a Botanoo között?

  2. admin Says:

    Kedves Viktor!
    A Botanoo piacra lépését követően, több cég kezdett karbonkreditekkel foglalkozni. Az Ausante jogilag teljesen elkülönült a Botanootól, sőt a Botanoo az üzleti modelljével el is határolódott a többitől.

Hozzászólás

This entry was posted on szombat, május 23rd, 2015 at 18:37 and is filed under General. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.