Felbérelt bukott angyalok…

dr. Toth AndrasNem található az interneten a Botanoo környezetvédelmi tevékenységét is bíráló, az elhíresült Ponzi Tulipánjai című írás szerzője Dr. Tóth András. Az ok egyszerű, letartóztatták csalás bűntettének megalapozott gyanúja miatt! Nagyon sajnáljuk, hogy saját magából indult ki és sikerült többeket megtévesztenie a  Botanoo üzleti modelljének megtévesztő módon történő lefestésével. Egy érdekeiben megsérült bűnöző állított igaztalan dolgokat! Teljesen hiteltelen.

Bízom a magyar igazságszolgáltatásban és többen követni fogják úgy érzem… Nem lezárt kérdés a Dán képviseleti iroda vezetéséből megalakult orosz Botanoo (Oxiglobe), és a karbonkreditek felhasználását vállaló OurClimate vezetéséből megalakult, akkor még kínai befektetőt is megtévesztő BBLUE (Carbon Solutions Global Ltd. – CARBON SOLUTIONS KFT.) konkurensek megjelenésének ügyei sem. Hiszen nagyon sok embert sikerült megtéveszteniük, akik azóta is isszák a levét a történteknek.

Forrás: http://www.police.hu

2 hozzászólás a “Felbérelt bukott angyalok…” -hoz.

  1. Ritu83 Says:

    Kedves Dr Tóth András!

    Lehetséges,hogy a 3 évvel ezelőtt bootanoban fektetett pénzem elveszett,kihez fordulhatnék segítségért???

  2. admin Says:

    Dr. Tóth Andrástól és a tevékenységétől elhatárolódik a Botanoo.

Hozzászólás

This entry was posted on csütörtök, június 11th, 2015 at 18:33 and is filed under General. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.