Merénylet a Carbon Creditek ellen Magyarországon

Nem olyan régen találkoztam ezekkel a gondolatokkal egy weboldalon, a tartalom tulajdonos beleegyezésével másolom ide… 

Létezik egy állatfaj, a neve Carbon Credit. Körülbeül már 7 éve él a piacon, és az emberek a sikereket látván, irigységből merényletet szőttek ellene…

Megváltoztatta az egész életemet!

Egy elképesztő történet, hogy miképp változtatta meg gyökeresen az életemet ez a két szó…

Amikor először találkoztam az ajánlattal, bevallom őszintén én is abba a hibába estem hogy elkezdtem kutakodni a neten, amiben igazán nincs hiba, a probléma csak az volt, hogy nem az ENSZ hivatalos honlapján kezdtem az információ begyűjtést, hanem a lent részletezett magyar blog bejegyzésekkel.

Megrémisztett az a sok negatív ember, a sok lehúzó bejegyzésével. Feltettem a kérdést a pénzügyi vezető barátomnak, hogy : „ Tényleg igaz ez a sok beírás? Valóban átverés ? „
Ő mosolygott és megmutatta a program által megszerzett nyereségét. Szavakban nem tudnám leírni amit akkor éreztem.

Kigyűjtöttem az Interneten található pár olyan támadó blog beírást, amelyek az ENSZ által bevezetett carbon credit üzletre irányulnak, nézzünk csak párat:

CO2 kvóta kereskedelem: óriási üzlet vagy egy átverés?

A marketingduma az, hogy vegyél Carbon Creditet, amiből majd CO2 kvótát vehetsz, ami egyre drágább lesz, így tuti a siker. Hát igen, vagy lehet mégsem….?
Valójában egy piramisjátékról van szó, mert valós termék az nincs.

krediteket meg pozíciókat kell vásárolni, szponzorok meg barátok segítségével. A hozam 150%. Ha ettől nem leng ki a piramisjáték-detektor, akkor semmitől.

Hello. Saját tapasztalat hogy átver a cég mindenkit, vagy csak légből kapott infó amit a sógor mondott?

Egyértelműen átverés . Ezt a tagok többen is jelezték, akárcsak a téma nem releváns voltát, így ezt is lezárom.

avagy lépj be Te is az évszázad üzletébe és veszíts annyi pénzt, amennyit csak tudsz! Kereskedj Te is CO-val!

Jelen pillanatban ez egy nagyon jól prosperáló piramisjáték, amiben nincs semmilyen eladható termék. Mondták, hogy lesz, de csak jövőre.

Az üzlet nem más, mint CARBON CREDIT-el való manipulálás. Többet nem lehet megtudni, mert azok, akik előadnak sem tudják, hogy mi a bolt, csak annyit, hogy nagyon jó. Én előttem még az is titok, hogy mi a Carbon Credit, bár az Internet tele van már ugyan azzal a sablonszöveggel. Az biztos, hogy környezetvédelemről és a széndioxid kvótával kapcsolatos csodáról van szó

Mostmár tényleg hozzászólhatna a témához egy igazi carbon credites; Keen-es,CC-Denmarkos; … felső vezető hogy tisztán látás legyen, ne csak írogatás.

Most végre a napnál is világosabb hogy mi a mentalitás ezen a fórumon!Ha valaki leírja a tényeket, az megkapja a magáét!Bezzeg ha azt írtam volna hogy a cég ellopta a pénzemet és becsaptak, azonnal egy tucat támogató hozzászólás jött volna, hogy ugye megmondtuk, meg hogy milyen szerencsés vagyok hogy csak ennyit, meg annyit buktam.

Hihetetlen a dolog, bár nem számítottam másra. A fórumban javasolt csak és kizárólag negatív kritikákat, romboló dolgokat, akár valóság alapot nélkülöző állításokat betenni, melyek lejáratják egy üzleti modell minden elemét, de olvasottá teszik az átlagemberek számára érdekes dolgokat. A fórumnak nem célja a valóság közlése, mindössze egy lejáratási kampánynak képezi szerves részét.

Írhattam volna még rengeteg bejegyzést, negatív beírást, de azt hiszem nincs értelme. Az utolsó hozzászólás méltón kifejezi véleményem a sok hazugságról, igen a lejáratási kampány szerves része. Ha belegondolunk abba, hogy a blog írók még azt sem tudják mi az a carbon credit, lásd. „Én előttem még az is titok, hogy mi a Carbon Credit”, vagy azt sem tudják hogy valójában mi a célunk, és jön az unásig ismételt közhely, hogy a carbon credit kereskedelem átverés, lásd „Avagy lépj be Te is az évszázad üzletébe és veszíts annyi pénzt, amennyit csak tudsz! Kereskedj Te is CO-val!”, „CO-val érdekes lenne kereskedni, sőt még CO2-vel is”, természetesen ez is tévhit, mint mindaz amit a blogírok hibásan értelmeznek.

Vagy Gondoljunk csak bele, felteszem a kérdést és ha a válasz : ” ebben van valami” akkor nincs miről beszélni. Ha a carbon credit vagy a cég, amely kereskedik carbon credittel átverés lenne, az nem tűnt volna fel a hatóságoknak, illetve a tagoknak 1 év alatt?
A carbon credit piac 2005 óta jelentem tökéletesen működik, mind a kötelező, mind az önkéntes területen. Az oly sokat támadott önkéntes carbon crediteket éltető cég 2012 év elején ünnepelte fennállásának 1 éves születésnapját, ha ez kamu és átverés lenne miért ünnepelt közel 70 000 tag, 50 országból? Mindenkit átvertek? Hmmmmm, van min elgondolkozni…

Azon a napon, amikor a barátomnak hittem és nem pedig a sok pesszimista, konkurenciát képviselő embernek meghoztam életem legjobb és legokosabb döntését. Csatlakoztam a mozgalomhoz, az ENSZ által bevezetett kereskedelemhez. Saját bőrömön tapasztaltam meg a Carbon üzlet adta előnyöket, jelentem minden fent felsorolt vád teljes mértékben alaptalan és hazugság.

Hét józan érv a Carbon Credit-ek és az őket éltető vállalat mellett:

1.) Dániai cég! Leellenőrizhető, komoly reputációval rendelkezik! Dánia bent van a TOP 10-ben a legbiztonságosabb országok között befektetői szempontokból! A dán törvények rendkívül szigorúak, számukra az inkorrekt magatartás ismeretlen fogalom az üzleti életben, így ennek a tisztaságát csak tanulni lehet tőlük.

2.) A cég tulajdonosa nemzetközileg, kormányzati szinten is elismert üzletember, valamint a vállalat 20 éves tapasztalattal rendelkezik a zöld projektek területén, továbbá napi pozitív mérleggel rendelkezik, tartozásmentes.

3.) A Carbon Credit és a zöldenergia piac, valamint az ezekre vonatkozó engedélyek kiadása teljes ENSZ felügyelet alatt van!

4.) A cég már működő profitábilis zöldfarmokba fektet be, ahonnan folyamatos Carbon Credit ellentételezésére jogosult.

5.) A Carbon Creditek piacát és ezen a piacon tevékenykedő cégeket a markit független cég tételesen és folyamatosan ellenőrzi 1900 alkalmazottjával! A Cég regisztrált zöld farmjai itt megtekinthetők: –>Kattints Ide!

6.) Ez a piaci terület a fenntarthatóságról szól és ezen egyszerű oknál fogva stabil és hosszútávú, profitábilis!

7.) Támogathatod a szén-dioxid csökkentést, illetve részt vehetsz a programban , Carbon creditekkel foglalkozhatsz, vagy egyszerűen tőkét helyezhetsz el szén-dioxid csökkentő projektekbe, ami a XXI. század egyik legjövedelmezőbb és legbiztonságosabb tevékenysége.

Az ENSZ maga a bizonyíték!

Végezetül, ha még ez sem lenne elég a jó döntés meghozatalában, ajánlom az ENSZ hivatalos oldalát ( welcome, majd a keresőbe beírva { Search UN Website – carbon credit }), ahol kellő bizonyíték lesz a carbon creditek hitelességére.

2 hozzászólás a “Merénylet a Carbon Creditek ellen Magyarországon” -hoz.

 1. Nagy Attila Says:

  Tisztelt Szerkesztő!

  Megtisztelő ez számomra, hogy értékesnek találta azokat az információkat, amelyek elhelyezésre kerültek a botanooigazsag.hu oldalon.

  Egy közös célért harcolunk mindannyian akik részesei a botanoo tevékenységének és nem feltétlen a pénzre gondolok, hiszen mit ér a pénz egy olyan bolygón, ahol a betegségek, a pusztulás, a természeti katasztrófák és a korai halál vesz körül.

  Teljes szívemből kívánom mindenkinek azt az érzést amelyet mi már átélünk a botanoon belül. Egy olyan munkát végzünk, amely „nem túlzok” de életet ad a jövő társadalmának és igen mi már ennek részesei vagyunk.

  Sajnos a pénz , a hatalom az embereket megbolondítja és olyan cselekedeteket tesznek ami félrevezető az emberek számára. Nem engedhetjük azt meg, hogy a magyarokat félrevezessék, ezért MI kiállunk a nyilvánosság elé és leleplezzük a hazug, lesüllyedt embereket és megvédjük az igazunkat!!!!

  A botanoot is támadások sora érte, alaptalan, mocskolódó vádakkal illették, másokat félrevezetve. Gusztustalan és felháborító emberek akarták tönkretenni a közösen elképzelt álmokat. A rossz hír az, hogy rengeteg embert félrevezettek az alaptalan vádak , a jó hír az, hogy sokan kitartottak a botanoo mellett és teljes szívvel lélekkel dolgoznak benne a mai napig is, és ök azok, akik megvédik és a helyes irányra terelik az embereket!

  Információkat az igazságról a botanooigazsag.hu és a cc-org.com oldalakon fogunk közölni!

  Friss oxigénnel telt napot!

  Nagy Attila

 2. admin Says:

  Nézzük mi is történt. Két forgatókönyv lehetséges, de nem kizárt hasonló harmadik is. Mindenki döntse el a nála lévő információk alapján, hogy mi lehet az igazság.

  Van pár ember a Botanooban, akiknek sikerült elnyerniük az alapító bizalmát és különleges feladattal bízták meg őket. Megbízásaikkal kapcsolatban megtudnak olyan információkat, amiket saját céljaikra használnak fel és úgymond cserben hagynak 12 ezer fős tagságot. Milyen érdekes, hogy pont ezekből az emberekből alakul a legújabb carbon credites cég magyarországi alapítókkal, de külföldi céggel.

  Másik forgatókönyv szerint, az emberünk elnyeri tavaly novemberben az ourclimate.com projekt vezetését. Ez a projekt eljutott egy fázisba, ahol már látható két weboldal, bögréken és mindenféle reklámeszközön látható az OurClimate logó, de az általuk februárban beígért carbon credit eladás nem tapasztalható!
  Talán nem tudják ezt hogyan kell csinálni?
  Vagy tudják, de inkább nem a másét akarják értékesíteni, mind amire szólt a megbízásuk?
  Az emberek feszültek, tele vannak várakozással és ebben a pillanatban elindul az előbbi személyek kezdeményezésére egy másik carbon creditekkel foglalkozó cég. Az ottani alapítók a Botanoo halálhírét keltik az egész Botanoot csalásként állítják be és erre az alap rémisztgetésre építik rá a lopott ötleten alapuló saját vállalkozásukat. Megtévesztve és nem kívánt lépésekre ösztönözve ezzel több száz embert. A mai napig ez a stratégiájuk része, mind ha nem élne más ember a Földön, a Botanoo tagokat szólítják meg a dezinformációkkal a háttérben.

  Miért is csinálhatják ezt? Itt egy változat… ha a Botanoo tényleg tönkremenne, nem lennének a hátérben carbon creditei, akkor ugye ez nagyon nagy port kavarna. Ebbe a porba szépen az Ő káros tevékenységük elveszne, megúsznák büntetlenül. Hát ez is egy lehetséges változat, mindenki döntse el. „…gyümölcséről ismerik meg a fát.” Mt 12:33

Hozzászólás

This entry was posted on vasárnap, szeptember 2nd, 2012 at 11:46 and is filed under General. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.