PSZÁF listán nincsen rajta a Botanoo !

BotanooEz is hír, ha nem is olyan szenzációs, mint amikor utoljára közölték a megtévesztő információkat a Botanoo-val kapcsolatban a PSZÁF weboldalán.  Mikor már úgy gondolták, hogy a munkát elvégezték, szépen csendben levették az oldalukról a Botanoo nevet azaz, nem szerepel a listájukon ez a név! A Botanoo.com maradt és a tagság 90%-a is, birtokolva a karbon kuponjaikat, amivel hozzáférésük van a legnagyobb nemzetközi közösségi kézben lévő karbon kredit állományhoz, és ez jó alapot biztosít a folytatáshoz!

A sok sok névtelen bejelentés mögött pedig tudjuk kik állnak, meg lesznek nevezve itt, továbbá Kupi Gyöngyi (aki soha nem volt Botanoo tag), Apáti Gábor, Bicsak László, Halász József áskálódó akna munkásságuk negatív kommunikációjuk ismert a piacon és már senki nem hisz nekik! Sajnáljuk azokat, akik felültek az általuk gerjesztett negatív információknak, a gyógyszereket nekik ajánljuk. Két dolog biztos, idén októberben 4 éves lesz a Botanoo története és munkája, valamint a klímaváltozás már komolyan érezhető változásokat okozott és ez mellett nem mehet el senki, ezt meg kell állítani és erre adott iránymutatást ez a kereskedelemmel átszőtt mozgalom.

Bízzunk benne, hogy a jövőben a karbon neutralizálásokkal többet foglalkozhatunk, mint a hülyékkel és annak több értelme lesz… Egyre többen megismerik az igazságot ezzel az üzlettel kapcsolatban és ez jó!

Hozzászólás

This entry was posted on csütörtök, június 26th, 2014 at 18:04 and is filed under General. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.